Clubnieuws

Wik gaat contributie innen via Nikki

Samenwerking NIKKI

Het bestuur heeft besloten om te professionaliseren en met de inning van de contributiegelden een samenwerking aan te gaan met NIKKI. NIKKI helpt en ondersteunt onze vereniging bij het innen en verwerken van de contributie inning. Betalingen kunnen worden gedaan via een iDEAL-betaallink welke u zult ontvangen via e-mail, sms of whatsapp.

Concreet betekent de samenwerking met NIKKI dat zij uw contributie via het NIKKl-systeem verwerkt. Belangrijk om te weten is dat NIKKI…

80's Disco party

Kaarten te koop bij de feestcommissie!

vv WIK 105 jaar!

1 juni wordt onze mooie vereniging 105 jaar!
Een mooie gelegenheid om dit met de jeugd te vieren.

Let wel op: Een WIK wedstrijd shirt is voor deze dag verplicht!

vv WIK veteranentoernooi+Programma

Op 19 mei is het weer zover ons jaarlijks terugkerende veteranentoernooi!
Met dit jaar 19 elftallen die strijden om de welbegeerde Ton Piet bokaal.

Hieronder vind u het programma voor deze waanzinnige dag waar we hopen dat u weer een hoop voetbalvrienden tegenkomt!

klik op de foto's om het programma te openen!

WIK boek met krantenknipsels en publicaties

Onze voetbalvereniging bestaat 1 juni jaar 105 jaar, een jubileumjaar waarin er wat ons betreft een WIK boek met krantenknipsels en andere publicaties verschijnt. Eigenlijk is dit boek al klaar en zal de komende maanden met nog te verschijnen info worden uitgebreid. De teller staat nu op 470 pagina's. De prijs is afhankelijk van het aantal afnames, dus hoe meer mensen bestellen hoe goedkoper het boek. Mocht u belangstelling hebben dan vernemen we dat graag van u!

WIK koploper verduurzaming

Een warmtepomp, 154 zonnepanelen en waterbesparende douchekoppen. Als je het ergens niet verwacht, dan is het bij de Haagse voetbalvereniging WIK. De club groeide in 5 jaar uit tot een van de groenste clubs van de regio. “De grafieken van onze energiekosten hebben een duikvlucht genomen.”

Klik op de afbeelding voor het volledige artikel!